HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 aktiviti layan koner...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: aktiviti layan koner...   Thu Mar 05, 2009 2:32 am

sapa yg nak buat aktiviti layan koner..jom2 aku nk ikut cheers
Back to top Go down
View user profile
racingzonne
expert
expert


Posts : 142
Join date : 2009-02-22
Age : 31

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 05, 2009 9:04 pm

spark87 wrote:
sapa yg nak buat aktiviti layan koner..jom2 aku nk ikut cheers
hang kena ajaq dulu la... aku hati basah laaa
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 05, 2009 10:14 pm

nak layan koner kat mana?
jalan balik pulau ke???
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 05, 2009 11:29 pm

racingzonne wrote:
spark87 wrote:
sapa yg nak buat aktiviti layan koner..jom2 aku nk ikut cheers
hang kena ajaq dulu la... aku hati basah laaa


erk..aku x reti koner2 ni..datuk padukamaharajalela lanzo pandai la cheers
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 05, 2009 11:30 pm

teodolit wrote:
nak layan koner kat mana?
jalan balik pulau ke???

kita start kat relau...naik bukit balik pulau..pastu dari sg pinang balik pulau kita lalu kot jalan titi kerawang...lepak2 kat dam jap...turun kot teluk bahang..lalu batu feringgi..lepak2 kat gurney or padang kota..pastu balik Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Tue Mar 10, 2009 9:08 pm

bila nak wat??
ahad ni boleh kot ??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
racingzonne
expert
expert


Posts : 142
Join date : 2009-02-22
Age : 31

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Tue Mar 10, 2009 9:35 pm

spark87 wrote:
teodolit wrote:
nak layan koner kat mana?
jalan balik pulau ke???

kita start kat relau...naik bukit balik pulau..pastu dari sg pinang balik pulau kita lalu kot jalan titi kerawang...lepak2 kat dam jap...turun kot teluk bahang..lalu batu feringgi..lepak2 kat gurney or padang kota..pastu balik Twisted Evil
pergh meleleh air liur dengar jalan neh... huhu bila la aku nak ada masa bawak balik motot... leh jejalan sane
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Tue Mar 10, 2009 10:37 pm

racingzonne wrote:

pergh meleleh air liur dengar jalan neh... huhu bila la aku nak ada masa bawak balik motot... leh jejalan sane

meh la beramai2..
aku pun tak pandai meleper..
so, aku follow dibelakang sekali..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Tue Mar 10, 2009 10:51 pm

teodolit wrote:
bila nak wat??
ahad ni boleh kot ??

kalau ramai nk join boleh la... lol!




@ rz....kalau hang ada aku serender....motor aku x pawer Sad
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Tue Mar 10, 2009 11:34 pm

spark87 wrote:

kalau ramai nk join boleh la... lol!
@ rz....kalau hang ada aku serender....motor aku x pawer Sad

aii.. roadtax motor dah idup ke???
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 12:10 am

teodolit wrote:
spark87 wrote:

kalau ramai nk join boleh la... lol!
@ rz....kalau hang ada aku serender....motor aku x pawer Sad

aii.. roadtax motor dah idup ke???

kalau round pulau je xdak hal..xleh naik fx lc pon ada Laughing
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 12:25 am

spark87 wrote:

kalau round pulau je xdak hal..xleh naik fx lc pon ada Laughing

uihh.. ramainye motor dia..
aku dah la tak pandai meleper..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 12:48 am

teodolit wrote:
spark87 wrote:

kalau round pulau je xdak hal..xleh naik fx lc pon ada Laughing

uihh.. ramainye motor dia..
aku dah la tak pandai meleper..

lc motor adik....aku pon x pndai..kena blajar la...pelan2 nt kita pandai kot Laughing
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 7:16 pm

dah layan konar tu kasik la tempek gamba ke video ke..
setup channel kat youtube ke.. hehe
kasik tunjuk skit jalan balik pulau tu.keh3 Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 10:41 pm

felixthecat wrote:
dah layan konar tu kasik la tempek gamba ke video ke..
setup channel kat youtube ke.. hehe
kasik tunjuk skit jalan balik pulau tu.keh3 Twisted Evil

jalan tu dalam proses pembinaan lagi..
satgi ada yang tergolek, mau gelak satu dunia tengok mat rempit penang ni..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 11:20 pm

teodolit wrote:
felixthecat wrote:
dah layan konar tu kasik la tempek gamba ke video ke..
setup channel kat youtube ke.. hehe
kasik tunjuk skit jalan balik pulau tu.keh3 Twisted Evil

jalan tu dalam proses pembinaan lagi..
satgi ada yang tergolek, mau gelak satu dunia tengok mat rempit penang ni..

oppss.. correction.. bukan mat rempit, tapi RIDER.. keskeskes
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 11:20 pm

hihi...
kite bukan rempits ok...
kite bikers... hehe...
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Wed Mar 11, 2009 11:34 pm

ops.. rider baru belajar meleper..
time ni dah la musim hujan..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 12, 2009 12:12 am

hee time hujan ni ati2 la kat jalan tu.
kekadang ade air bukit datang menyapu bersih jalan tu,
kalo tak salah last year ade sorang meninggal kan kena hanyut arus tu..
huhu..
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 12, 2009 12:19 am

felixthecat wrote:
hee time hujan ni ati2 la kat jalan tu.
kekadang ade air bukit datang menyapu bersih jalan tu,
kalo tak salah last year ade sorang meninggal kan kena hanyut arus tu..
huhu..

walau.. bahayanya..
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 12, 2009 12:23 am

ohmlawx wrote:
felixthecat wrote:
hee time hujan ni ati2 la kat jalan tu.
kekadang ade air bukit datang menyapu bersih jalan tu,
kalo tak salah last year ade sorang meninggal kan kena hanyut arus tu..
huhu..

walau.. bahayanya..

wah,ngeri tu.. kena wat aktiviti lain la.. wat aktiviti mekap moto untuk autoshow plak ke..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 12, 2009 12:52 am

aktiviti layan corner kat bukit baru nak g ke balik pulau

peserta yang kompom

apek bawak buah
apek bawak sayur
apek bawak tong gas

Hari:jumaat
Waktu:10 malam - 2 pagi

p/s:kadang2 dorang lajak sampai 5 pagi albino
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 12, 2009 12:54 am

apek ni lagi expert la..
kena berguru dengan beliau...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 12, 2009 12:58 am

teodolit wrote:
apek ni lagi expert la..
kena berguru dengan beliau...

ya loh aku tgk ari tu dorang pakai rayban + bell ori turun dari bukit
full troter aku pown x bran
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Thu Mar 12, 2009 1:02 am

budakperlis wrote:

ya loh aku tgk ari tu dorang pakai rayban + bell ori turun dari bukit
full troter aku pown x bran

full throtle tak beran..
wat wikang sambil kiss kiss awek bran plak..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
Sponsored content




PostSubject: Re: aktiviti layan koner...   Today at 8:06 am

Back to top Go down
 
aktiviti layan koner...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Maranez Layan's stone dials

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Small Events-
Jump to: