HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Peringatan Buat Semua Wanita

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Mon Mar 09, 2009 7:22 pm

pinky wrote:
mandi pon boley delay ke?

bukan mandi biasa la tu.. mandi wajib..
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Mon Mar 09, 2009 8:12 pm

takde air gune je debu.
tayamum....hehe
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Tue Mar 10, 2009 1:11 am

tapi selalunya mandi wajib nih mesti tunda lama dari jangkaan..
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
racingzonne
expert
expert


Posts : 142
Join date : 2009-02-22
Age : 31

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Tue Mar 10, 2009 4:42 pm

pinky wrote:
bila dok dalam bilik air lar..
aman ke? Very Happy
tp tgk gambir kat avatar tu pun da tak aman da Twisted Evil

musti mahaguru transformer da save dalam pc neh... utk modai
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Tue Mar 10, 2009 6:06 pm

utk modal ???
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Tue Mar 10, 2009 11:09 pm

racingzonne wrote:
pinky wrote:
bila dok dalam bilik air lar..
aman ke? Very Happy
tp tgk gambir kat avatar tu pun da tak aman da Twisted Evil

musti mahaguru transformer da save dalam pc neh... utk modai


Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Tue Mar 10, 2009 11:20 pm

racingzonne wrote:
pinky wrote:
bila dok dalam bilik air lar..
aman ke? Very Happy
tp tgk gambir kat avatar tu pun da tak aman da Twisted Evil

musti mahaguru transformer da save dalam pc neh... utk modai

sorry la bro.. wa xlayan suma tu.. hehehe.. xda gunanya.. nanti kawin dapat.. xpayah tgk2 dah.. wakaka
Back to top Go down
View user profile
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Thu Mar 12, 2009 12:40 am

spark87 wrote:
racingzonne wrote:
pinky wrote:
bila dok dalam bilik air lar..
aman ke? Very Happy
tp tgk gambir kat avatar tu pun da tak aman da Twisted Evil

musti mahaguru transformer da save dalam pc neh... utk modai



Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Thu Mar 12, 2009 1:54 am

perli kew? Question Question Question
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Thu Mar 12, 2009 2:42 am

pinky wrote:
perli kew? Question Question Question

depa nie suka perli noh
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Thu Mar 12, 2009 8:53 am

boleh jadik tukang backup x?
tapi xde gaji lerh..hehehehehehe Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Thu Apr 02, 2009 1:04 am

PERKOSAAN VISUAL" !

Ketika kita masuk ke toilet, bilik mandi, bilik hotel, ruang ganti pakaian, dan lain-lain, seberapa besar anda yakin bahawa cermin yang tergantung di dinding dan kelihatannya seperti cermin biasa itu memang benar-benar cermin biasa, atau sebenarnya itu adalah cermin dua arah (orang di belakang cermin boleh melihat anda, sementara anda tidak dapat melihat mereka).

Banyak tempat di mana orang memasang cermin 2 arah di dalam ruang ganti pakaian wanita, namun tidak menutup kemungkinan juga di ruang ganti lelaki. Adalah sangat sulit untuk secara jelas mengindentifikasi permukaannya hanya dengan melihatnya saja. Saatnyalah kita untuk berhati-hati.

Jadi, bagaimana kita dapat menentukan dengan pasti apakah cermin tersebut adalah cermin biasa atau cermin 2 arah?. Kalau di bilik polis, iaitu di ruang soal siasat, sudah dapat dipastikan cerminnya 2 arah tapi untuk di Public Area do this thing :

LAKUKANLAH TEST SEDERHANA (TEST KUKU JARI)

Letakkan ujung kuku anda di atas permukaan cermin. Jika ada jarak (gap) antara kuku anda dan bayangan kuku anda di cermin, dapat dikatakan bahwa cermin itu adalah cermin biasa (selamat).Tetapi, jika kuku anda terus menyentuh bayangan kuku anda di cermin, hati-hatilah, kerana benda itu adalah cermin 2 arah ! Kerana itu ingatlah selalu, setiap kali anda melihat cermin di tempat-tempat umum seperti disebutkan di atas, lakukanlah "TEST KUKU JARI". Tidak perlu membayar. Mudah dilakukan, dan ini mungkin boleh menyelamatkan anda dari "PERKOSAAN VISUAL" !

Para wanita : beri tahu teman-teman anda yang lain.
Para lelaki: beri tahu istri, anak perempuan atau teman wanita
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Fri Apr 03, 2009 5:28 am

dah taw dah...
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
Sponsored content




PostSubject: Re: Peringatan Buat Semua Wanita   Today at 8:03 am

Back to top Go down
 
Peringatan Buat Semua Wanita
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Lean Angle Sensor
» Details of my AE101 from Mauritius Island!
» 73/77 CHEVELLE TRIBUTE VIDEO
» My new project mini moto RR8 aka CBR Miniblade.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kopitiam :: Sembang2 kedai kopi-
Jump to: