HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 koleksi cite2 lucu...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Fri Feb 27, 2009 6:56 pm

budakperlis wrote:
xlawak pown Sleep

aku terus buang niat nak masuk JUARA LAWAK.. >_< Embarassed Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Fri Feb 27, 2009 8:30 pm

ohmlawx wrote:
budakperlis wrote:
xlawak pown Sleep

aku terus buang niat nak masuk JUARA LAWAK.. >_< Embarassed Crying or Very sad

Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Mon Mar 02, 2009 11:25 pm

ko xde cite lawak kew?
tingin gak aq nak usha..
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Wed Mar 04, 2009 9:44 am

Disebuah hospital sakit jiwa, ada seorang pesakit mental dikurung didalam sebuah bilik. Kerjanya tiap tiap hari menyanyi, pagi petang siang malam dia menyanyi, tak penat-penat, kalau dah betul betul penat, barulah dia tidur. Lagu yang paling dia suka lagu 60-an, semua lagu dia tahu, dari jefridin, a halim, L ramle.

Tapi yang peliknya, dia suka nyanyi sambil telentang, agak-agak lepas sejam, dia nyanyi sambil meniarap, selepas sejam telentang pulak, begitulah cara dia nyanyi, kejap telentang kejap meniarap, sampailah malam. Si warden penjaga hospital ni rasa heran jugaktapi malas nak tanya, tapi satu hari dia tanya jugak " Tanya sikit bang, kenapa kalau nyanyi, sekejap telentang, sekejap meniarap" Jawap pesakit mental tu " Kalau telentang tu side A, meniarap tu side B la bodoh"
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: DAGING YANG BOLEH TERBANG DAN BERENANG SAHAJ   Wed Mar 04, 2009 9:45 am

Salim sering mengeluh sakit kepala dan dada.
Doktor menganjurkan agar dia berhenti merokok dan
minum minuman keras. Selain itu harus berhenti makan
daging kambing, daging kesukaan Salim.
Doktor: "Jangan lupa daging kambing. Anda hanya boleh
makan sayur-sayuran dan daging haiwan yang boleh
berenang dan terbang"
Setelah tiga hari berlalu sang Doktor menalifon Salim
mengingatkan Salim agar makan hanya daging yang boleh
berenang dan terbang sahaja. Tiga bulan kemudian Doktor
mengunjungi ke rumah Salim untuk melihat perkembangannya.
Dia diberitahu oleh orang gajinya Salim ada di kolam renang.

Mendengar itu, Doktor merasa tenang kerana menyangka Salim
bukan hanya mengikuti arahannya, tetapi juga mahu berolahraga
untuk meningkatkan kesihatan tubuhnya. Doktor langsung
bergegas menuju ke kolam renang di mana Salim berada.
Namun apa yang dilihatnya di kolam renang? Salim berada
di dalam air melatih kambing berenang!!!
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: makcik dr kampung   Wed Mar 04, 2009 9:46 am

Pada suatu hari, seorang Makcik Minah datang ke Kuala Lumpur
untuk kali pertama untuk berjumpa anaknya yang menetap di situ
dan berkahwin dengan orang kaya setelah mencanangkan kepada
orang-orang kampung. Dia turut membawa rakannya Bibah. Oleh
kerana hari telah lewat malam, dia 'check-in' di sebuah hotel
mewah semata-mata mahu menunjuk kepada Bibah dan seorang
pelayan membawakan begnya menuju ke bilik penginapan Makcik Minah.
Makcik Minah dengan girangnye mengikuti langkah-langkah pelayan
itu dan ketika pelayan tersebut menutup pintu, Makcik Minah
melihat ke sekeliling. Beliau tiba-tiba menjadi marah lalu
berkata kepada pelayan tersebut.

"Eksekius mi. Cik jangan ingat makcik datang dari kampung,
tak tahu duduk di hotel. Sudah bayar ratus-ratus, cik bagi
saya bilik ini pula. Kecil, tak ada TV, tak ada almari,
apa pun tak ada. Katil nak tidur pun tak ada. Hei jangan nak
tipu orang la," Makcik Minah memaki hamun pelayan tersebut
kononnya untuk menutup malu pada Bibah.
Lalu pelayan itu pun menjawab, "Sabar makcik, ini baru lif..."
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Thu Mar 05, 2009 1:22 am

xde sambungan ke citer nih..
best la lawak2 orang kampung datang bandar cam tuh...
untuk saya ler..
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
nad870
beginner
beginner


Posts : 11
Join date : 2009-02-24
Age : 29
Location : penang island

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Fri Mar 06, 2009 4:04 am

sampai haty korang...
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Fri Mar 06, 2009 4:44 am

nad870 wrote:
sampai haty korang...

gilo apo What a Face
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Fri Mar 06, 2009 4:53 am

gilo kowt...
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Mon Mar 09, 2009 9:11 am

ade lagi ke rakyat malaysia yg tak kenal lift?
ini parah ni.(kalau tak penah naik pun at least ade watched dlm tv ke...brite paklah tersangkut dlm lift ke...haha)
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Mon Mar 09, 2009 7:20 pm

felixthecat wrote:
ade lagi ke rakyat malaysia yg tak kenal lift?
ini parah ni.(kalau tak penah naik pun at least ade watched dlm tv ke...brite paklah tersangkut dlm lift ke...haha)

hahaha.. hg tau x?? member aku budak sabah, study dengan aku dekat Kuala Lumpur.. Dia cakap dia first time jumpa escalator time dia umur 13 tahun, masa form 1...
Back to top Go down
View user profile
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Thu Mar 12, 2009 12:42 am

felixthecat wrote:
ade lagi ke rakyat malaysia yg tak kenal lift?
ini parah ni.(kalau tak penah naik pun at least ade watched dlm tv ke...brite paklah tersangkut dlm lift ke...haha)

time brite paklah tersangkut dlm lift tu dia kuar relax ja
macam tadak papa lawak tol dia
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Thu Mar 12, 2009 1:44 am

dah taw ade orang akan selamatkan dia..watpe nak risau kan..
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Thu Mar 12, 2009 2:43 am

pinky wrote:
dah taw ade orang akan selamatkan dia..watpe nak risau kan..

xla tada marah2 pown kuaq dgn gumbira
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Thu Mar 12, 2009 8:52 am

xpaham lor..den lambat tangkap..
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Fri Mar 13, 2009 1:33 am

budakperlis wrote:
pinky wrote:
dah taw ade orang akan selamatkan dia..watpe nak risau kan..

xla tada marah2 pown kuaq dgn gumbira
benda dah nak jadik..takkan la dia nak amuk kat lif tu plak..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Fri Mar 13, 2009 7:47 am

malu orang tengok..dia xsedar ke apapun dia buat,mesti ade yang xkena bg sesetengah pihak..
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
adexi
apprentice
apprentice


Posts : 24
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Sun Mar 15, 2009 2:32 pm

pinky wrote:
malu orang tengok..dia xsedar ke apapun dia buat,mesti ade yang xkena bg sesetengah pihak..

uittt...mcam marah je bunyi nyer..ilex2 ar..
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Sun Mar 15, 2009 10:41 pm

maner den marah..be Cool Cool Cool hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
nad870
beginner
beginner


Posts : 11
Join date : 2009-02-24
Age : 29
Location : penang island

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Mon Mar 16, 2009 2:14 am

steady sis... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Mon Mar 16, 2009 2:23 am

nad870 wrote:
steady sis... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
sis kita tak pandai marah..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Sun Mar 22, 2009 11:31 am

ohmlawx wrote:
felixthecat wrote:
ade lagi ke rakyat malaysia yg tak kenal lift?
ini parah ni.(kalau tak penah naik pun at least ade watched dlm tv ke...brite paklah tersangkut dlm lift ke...haha)

hahaha.. hg tau x?? member aku budak sabah, study dengan aku dekat Kuala Lumpur.. Dia cakap dia first time jumpa escalator time dia umur 13 tahun, masa form 1...
aku 1st time naik escalator rasanya kat sunshine kot.
time tu sunshine baru bukak...
rasanya la~~ hehe

nasib baik ada sunshine
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Thu Mar 26, 2009 10:34 pm

kalau x,susuah nak membeli belah... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Thu Mar 26, 2009 10:43 pm

yg aku ingt kat sunshine tu ada a&w .. tapi la ni da takdak
pastu dia punya deejay sampai la ni org yg sama...
hehe

felix suka mozza burger and waffle with ice cream
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: koleksi cite2 lucu...   Today at 8:04 am

Back to top Go down
 
koleksi cite2 lucu...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» For my Indo brothers...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kopitiam :: Sembang2 kedai kopi-
Jump to: