HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 FNF & TTS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 11, 2009 9:35 am

teodolit wrote:
ohmlawx wrote:

kerja kat kilang sawit tau2 aja la.. suma bangla sama nepal juga..

kerani timbang buah tu xkan lelaki jugak kot ??

itu aweks la, tapi dua puluh tahun lepas la.. hahahaha
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 11, 2009 10:20 am

ohmlawx wrote:

itu aweks la, tapi dua puluh tahun lepas la.. hahahaha

ok la tu..maknanya anak dia mungkin dekat2 18 @ 19 tahun..
bakal mertua la tu..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 11, 2009 11:27 am

teodolit wrote:
ohmlawx wrote:

itu aweks la, tapi dua puluh tahun lepas la.. hahahaha

ok la tu..maknanya anak dia mungkin dekat2 18 @ 19 tahun..
bakal mertua la tu..

hahahha..

tapi masa saya nak abih training kat sana, ada 2 awek melayu masuk.. jadi lab assistant or technician..

bukan main best lagi mat2 bangla n nepal kat sana.. dari dulu kerja malas2, terus jadi rajin.. dari serabai, terus kemas serupa kerja kat office...

pandai betul company ni psycho org.. hahaha..
Back to top Go down
View user profile
arebunk
novice
novice


Posts : 86
Join date : 2009-02-25
Age : 32
Location : PenanG

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 11, 2009 8:21 pm

ohmlawx wrote:
arebunk wrote:
ohmlawx wrote:
teodolit wrote:
ohmlawx wrote:

lum lagi.. boleh la tolong carikan..

ayarkh..bila mau cari daa..

ntah la..

lepas habis form 3, masuk sekolah teknik sampai la, xpnh bertambah kawan pompuan.. asyik2 lelaki ja..

time kerja dulu pun sama, xpernah dapat kerja yang dikelilingi gadis2..
keja pa tu smpai xjmpa pompuan... keja pecah batu ka kuikuikui..

kerja kat kilang sawit tau2 aja la.. suma bangla sama nepal juga..
keja kat MALPOM tu ka... haha budak2 kat sana sempoi2 tuh....
xkan xjmpa kot...

hehehe kita sama2 pemalu..... Embarassed
Back to top Go down
View user profile
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 12:39 am

tompang lalu kawan2 Laughing
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 12:46 am

budakperlis wrote:
tompang lalu kawan2 Laughing
lalu je.. tak perlu tumpang2..
lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 12:50 am

teodolit wrote:
budakperlis wrote:
tompang lalu kawan2 Laughing
lalu je.. tak perlu tumpang2..
lol! lol!



Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 1:17 am

budakperlis wrote:
tompang lalu kawan2 Laughing

can passed away.. no prob..
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 1:18 am

FNF kat mana lepas ni??
TTS ada tak??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 2:36 am

teodolit wrote:
FNF kat mana lepas ni??
TTS ada tak??

fnf lepas nie nasmir bandar perda kowt?
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 8:50 am

selain kedai mamak xde ke kedai2 makan melayu..xpun meja yang xlekat..(boleh dialih-alihkan)...
minta tolong otai corner dato' lanzo bagi komen or cadangan?
tempat2 makan or lepak sempoi area seberang..
den xpenah g lagik seberang nih..lalu je ade la..hehehehe Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 12, 2009 11:31 pm

betoi betoi betoi...
sokong kedai melayu kita...hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 12:44 am

kat seberang tu dkt2 ngn sunway karnival bukan ada kedai char koay tiaw ka..eh..ka mee goreng.aku pn tak tau sangt tempat tu...takdak la sedap mana tapi tgk mcm ramai ja org dok lepak situ.kena jampi kot.wakakaka
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 12:49 am

char kuey tiow sg dua la mashuk..
tak pun pekena mee ketam kat juru..
nak sedap lagi mee banjir udang kat kuala sepetang
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 12:56 am

teodolit wrote:
char kuey tiow sg dua la mashuk..
tak pun pekena mee ketam kat juru..
nak sedap lagi mee banjir udang kat kuala sepetang

salam,

mee ketam tu kat mana?? kuala sepetang tu lak kat mana?? cam best ja ni..
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 1:23 am

ohmlawx wrote:


salam,

mee ketam tu kat mana?? kuala sepetang tu lak kat mana?? cam best ja ni..

mee ketam tu kat juru..
mee udang tu kat kuala sepetang, taiping

sedap woo mee udang...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 1:36 am

aku penah makan mee udang kat kuala sepetang...sedap woo..udang banyak Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 2:48 am

mee udang tu berapa ringgit?? kat salwa mee udang pun sedap gak..

mee ketam kat juru tu, area mana??
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 2:52 am

ohmlawx wrote:
mee udang tu berapa ringgit?? kat salwa mee udang pun sedap gak..

mee ketam kat juru tu, area mana??

kat kuala sepetang murah je..masa aku makan rm8 kot..tp udang banyak woo..kalau nk buat aktiviti hujung minggu pi sana pekena mee udang ok gak...kat salwa mee udang brape rm??



fnf area seberang ade port yg lebih sesuai x selain nasmir??sebab sana kena booking meja lebih awal....
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 12:24 pm

spark87 wrote:
ohmlawx wrote:
mee udang tu berapa ringgit?? kat salwa mee udang pun sedap gak..

mee ketam kat juru tu, area mana??

kat kuala sepetang murah je..masa aku makan rm8 kot..tp udang banyak woo..kalau nk buat aktiviti hujung minggu pi sana pekena mee udang ok gak...kat salwa mee udang brape rm??



fnf area seberang ade port yg lebih sesuai x selain nasmir??sebab sana kena booking meja lebih awal....

wah murahnya.. hari tu aku makan kat salwa mee udang dgn family, 5 org kena rm137.. tapi udang memang besar bagak la...

Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 5:31 pm

erea seberang ek...ermm...anjung cafe dekat mak mandin tu ok jugak...ada karoke open lagi... lol!
kalau de idea tmpt2 mnarik nk wt FNF bg lh cdngan no hal punya...
dekat Route 69 ada kedai tomyam bru bukak,ok jugk kt situ makn pon xmhal sgt...
klu ada yg setuju buat kt situ kita On kn jer...
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 13, 2009 10:30 pm

ohmlawx wrote:
mee udang tu berapa ringgit?? kat salwa mee udang pun sedap gak..

mee ketam kat juru tu, area mana??

aku pi baru ni rm10 sepinggan..udang segar baru naik dari lauk..
mee ketam tu jalan nak pi kuala juru..tak pandai plak nat wat peta dia..

salwa mee udang kat area mana?
Ahad ni takde ape2 aktiviti ke?
mana bro b16a ni? senyap plak dia..
duk makan belitong kot..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sat Mar 14, 2009 2:32 am

Dato_Maharajalela_Lanzo89 wrote:
erea seberang ek...ermm...anjung cafe dekat mak mandin tu ok jugak...ada karoke open lagi... lol!
kalau de idea tmpt2 mnarik nk wt FNF bg lh cdngan no hal punya...
dekat Route 69 ada kedai tomyam bru bukak,ok jugk kt situ makn pon xmhal sgt...
klu ada yg setuju buat kt situ kita On kn jer...

aku stuju je asalkan makanan x mahal sgt n tempat selesa lol!
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sat Mar 14, 2009 2:21 pm

teodolit wrote:
ohmlawx wrote:
mee udang tu berapa ringgit?? kat salwa mee udang pun sedap gak..

mee ketam kat juru tu, area mana??

aku pi baru ni rm10 sepinggan..udang segar baru naik dari lauk..
mee ketam tu jalan nak pi kuala juru..tak pandai plak nat wat peta dia..

salwa mee udang kat area mana?
Ahad ni takde ape2 aktiviti ke?
mana bro b16a ni? senyap plak dia..
duk makan belitong kot..

hehehe ada lah..aku set je tempaty makan mana2..yg jadi masalah nak wat ride ujung minggu...aku kije...jumat je cuti...lam pale otak ni macam2 idea nak p ride ujung minggu...p tasek banding ka layan koner balik ari..air panas ke...
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sat Mar 14, 2009 8:52 pm

wah wah.. ni yang den semangat nak join ride ni.. hahaha..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FNF & TTS   Today at 8:08 am

Back to top Go down
 
FNF & TTS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: TTS & FNF-
Jump to: