HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 FNF & TTS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
BGR87
apprentice
apprentice


Posts : 34
Join date : 2009-02-22
Age : 34

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Mar 01, 2009 1:18 pm

aku tak larat la bebeh..

penat.. nanti aku tts dgn RZ keskeskes..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 80
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang island of spammer

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Mar 01, 2009 11:24 pm

petang td lepak kat umah rz...tts x rasmi la..best..byk info dpt tau..

thanks sifu

_________________
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Mon Mar 02, 2009 12:40 am

Admin wrote:
petang td lepak kat umah rz...tts x rasmi la..best..byk info dpt tau..

thanks sifu

salam,

sori la saya xdapat join.. letih badan2 ni.. tadi ada kursus, then ada exam kemahiran lak.. letih badan2 wat wiring.. sori ya tuan admin n sifu rz..

nanti ada masa, insyaAllah saya join..
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Mon Mar 02, 2009 12:43 am

bila pon sibuk sungguh abg MOD ni..wakakakaka

huhu..aku last balik dari umah sifu... Razz
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Mon Mar 02, 2009 12:54 am

spark87 wrote:
bila pon sibuk sungguh abg MOD ni..wakakakaka

huhu..aku last balik dari umah sifu... Razz

owh lupa lak.. tadi jumpa arebunk.. dekat traffic light dari flyover sg nibong nak ke giant bayan lepas.. dia nak pi makan.. hahhaha.. laju betul dia..

saya keluar umah nampak moto dia kat umah.. tup tup jumpa dia kat traffic light tu...

maklum la, moto kuat.. lawa plak tu..
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 04, 2009 12:44 pm

any update pasal FNF?
Back to top Go down
View user profile
arebunk
novice
novice


Posts : 86
Join date : 2009-02-25
Age : 32
Location : PenanG

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 04, 2009 8:34 pm

ohmlawx wrote:
spark87 wrote:
bila pon sibuk sungguh abg MOD ni..wakakakaka

huhu..aku last balik dari umah sifu... Razz

owh lupa lak.. tadi jumpa arebunk.. dekat traffic light dari flyover sg nibong nak ke giant bayan lepas.. dia nak pi makan.. hahhaha.. laju betul dia..

saya keluar umah nampak moto dia kat umah.. tup tup jumpa dia kat traffic light tu...

maklum la, moto kuat.. lawa plak tu..
oih3.... mana da laju... aku bwk abis pelan dah tu..
sapa suruh hg singgah isi minyak, kan dah jmpa aku kat traffic light..
haha klu x berjarak aku kena tinggai huhuhu...
Back to top Go down
View user profile
racingzonne
expert
expert


Posts : 142
Join date : 2009-02-22
Age : 31

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 04, 2009 8:39 pm

arebunk wrote:
ohmlawx wrote:
spark87 wrote:
bila pon sibuk sungguh abg MOD ni..wakakakaka

huhu..aku last balik dari umah sifu... Razz

owh lupa lak.. tadi jumpa arebunk.. dekat traffic light dari flyover sg nibong nak ke giant bayan lepas.. dia nak pi makan.. hahhaha.. laju betul dia..

saya keluar umah nampak moto dia kat umah.. tup tup jumpa dia kat traffic light tu...

maklum la, moto kuat.. lawa plak tu..
oih3.... mana da laju... aku bwk abis pelan dah tu..
sapa suruh hg singgah isi minyak, kan dah jmpa aku kat traffic light..
haha klu x berjarak aku kena tinggai huhuhu...
motot dia mana ada pakai minyak... wakaka...
Back to top Go down
View user profile
arebunk
novice
novice


Posts : 86
Join date : 2009-02-25
Age : 32
Location : PenanG

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 04, 2009 9:39 pm

racingzonne wrote:
arebunk wrote:
ohmlawx wrote:
spark87 wrote:
bila pon sibuk sungguh abg MOD ni..wakakakaka

huhu..aku last balik dari umah sifu... Razz

owh lupa lak.. tadi jumpa arebunk.. dekat traffic light dari flyover sg nibong nak ke giant bayan lepas.. dia nak pi makan.. hahhaha.. laju betul dia..

saya keluar umah nampak moto dia kat umah.. tup tup jumpa dia kat traffic light tu...

maklum la, moto kuat.. lawa plak tu..
oih3.... mana da laju... aku bwk abis pelan dah tu..
sapa suruh hg singgah isi minyak, kan dah jmpa aku kat traffic light..
haha klu x berjarak aku kena tinggai huhuhu...
motot dia mana ada pakai minyak... wakaka...
ops... betoi gak motot dia kategori robot dah....
patut la aku x pasan bila dia potong aku...
msti terbang nih.... kuikuikui....
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Mar 04, 2009 10:45 pm

ada FNF ke..x ajak aku pon.. huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 3:10 am

bila ada fnf Question Question Question
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 3:19 am

hehehe teo..dun wori..kalu ada tts mmg kami akn jemput...masalahnya ada ke tak ari jumaat ni?

mod..admin...(walaupun aku kurang aktip posting kat sini..tp kalu ada tts mmg aku cuba p)

mod n admin..camne? nak tangguh minggu depan pun takpa
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 3:38 am

kita bg je cadangan bila nk start...pastu kita buat selang dua minggu la..minggu ni kat khaleel semua stuju??
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 3:53 am

setuju... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
Admin
Admin
Admin


Posts : 80
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang island of spammer

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 3:57 am

kita bincang la nk buat mne...x syok la kalau mod yg tetapkan lak Razz

_________________
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 11:37 am

apa kta kita buat mcm biasa selang 2 minggu sekali...
ok,minggu ni (esok) start khaleel 2 minggu depan kita buat seberang lak...mcm mna?.
klu jdi aku nak update dekat dpan...lma xjumpa hgpa semua rndu lak aku lol!
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 2:23 pm

hehehe tak kira lah mod atau sapa2..tp seorang mesti bg cadangan.. then yg lain ikut..samada depa free atau tak

dato lanzo da bg cadangan malam esok...kat khalel...so jom kita p.. lol!
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 8:19 pm

aku dah update kat page 1...masa tu xdak masalah nak mai kui 8.30 pon xpa saja letak kui 9.00... lol!

so jom kita kumpui balik macam biasa,lma xjmpa rmai2 ni...
Back to top Go down
View user profile
racingzonne
expert
expert


Posts : 142
Join date : 2009-02-22
Age : 31

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 8:48 pm

huhu aku takleh join lg... nanti klu aku balik aku nak tts gak.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 11:31 pm

racingzonne wrote:
huhu aku takleh join lg... nanti klu aku balik aku nak tts gak.. Very Happy

hang balik kena blanja kami makan lol!


Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 11:33 pm

sapa mai dari bayan lepas...sob...sob...mai la pick up aku sat...huhuhu....
moto yg ada kat umh ni pun tak brapa sihat.enjin mcm nak runtuh..dgn side mirror takdak...
baru pas eksiden plan..tukaq ekoq la...apa la...
sob....sob...nak pi gak....
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 11:34 pm

felixthecat wrote:
sapa mai dari bayan lepas...sob...sob...mai la pick up aku sat...huhuhu....
moto yg ada kat umh ni pun tak brapa sihat.enjin mcm nak runtuh..dgn side mirror takdak...
baru pas eksiden plan..tukaq ekoq la...apa la...
sob....sob...nak pi gak....

bayan lepas area mana bro?? Suspect What a Face
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 11:43 pm

spark87 wrote:
felixthecat wrote:
sapa mai dari bayan lepas...sob...sob...mai la pick up aku sat...huhuhu....
moto yg ada kat umh ni pun tak brapa sihat.enjin mcm nak runtuh..dgn side mirror takdak...
baru pas eksiden plan..tukaq ekoq la...apa la...
sob....sob...nak pi gak....

bayan lepas area mana bro?? Suspect What a Face
lbih tepat...batu maung! hehe
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Mar 05, 2009 11:50 pm

felixthecat wrote:
spark87 wrote:
felixthecat wrote:
sapa mai dari bayan lepas...sob...sob...mai la pick up aku sat...huhuhu....
moto yg ada kat umh ni pun tak brapa sihat.enjin mcm nak runtuh..dgn side mirror takdak...
baru pas eksiden plan..tukaq ekoq la...apa la...
sob....sob...nak pi gak....

bayan lepas area mana bro?? Suspect What a Face
lbih tepat...batu maung! hehe

ooo..dekat je ngn datuk maharaja lela lanzo tuh..hahaha
bro try calling or sms dia(tengok dalam contact detail)..boleh ikut dia skali
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 06, 2009 12:06 am

spark87 wrote:
felixthecat wrote:
spark87 wrote:
felixthecat wrote:
sapa mai dari bayan lepas...sob...sob...mai la pick up aku sat...huhuhu....
moto yg ada kat umh ni pun tak brapa sihat.enjin mcm nak runtuh..dgn side mirror takdak...
baru pas eksiden plan..tukaq ekoq la...apa la...
sob....sob...nak pi gak....

bayan lepas area mana bro?? Suspect What a Face
lbih tepat...batu maung! hehe

ooo..dekat je ngn datuk maharaja lela lanzo tuh..hahaha
bro try calling or sms dia(tengok dalam contact detail)..boleh ikut dia skali
okokok tenkiu! Sleep
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FNF & TTS   Today at 8:08 am

Back to top Go down
 
FNF & TTS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: TTS & FNF-
Jump to: