HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 FNF & TTS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Apr 05, 2009 12:02 am

FNF kali ke-3 tak mendapat sambutan kali ni..
hanya 3orang mai..
apa kes?
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Apr 05, 2009 1:29 am

pinky wrote:
FNF kali ke-3 tak mendapat sambutan kali ni..
hanya 3orang mai..
apa kes?

salam,

maaf sebab xdapat menghadirkan diri.. demam dan batuk.. mungkin akan kena selesema ni.. huhuh
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Apr 05, 2009 5:05 am

pinky wrote:
FNF kali ke-3 tak mendapat sambutan kali ni..
hanya 3orang mai..
apa kes?

hujan..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
BGR87
apprentice
apprentice


Posts : 34
Join date : 2009-02-22
Age : 34

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Apr 05, 2009 7:13 am

kes sah benar... hujan ala2 ribut tuh... aku lak keja tahap kejadah...





Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Apr 05, 2009 6:53 pm

aku demam lohhh...tmbah hujan lak... Sad
Back to top Go down
View user profile
arebunk
novice
novice


Posts : 86
Join date : 2009-02-25
Age : 32
Location : PenanG

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sun Apr 05, 2009 10:59 pm

sowy aku kena keja mlm da aritu... Sleep
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Mon Apr 06, 2009 8:09 pm

arebunk wrote:
sowy aku kena keja mlm da aritu... Sleep

kerja ka pi tengok wayang dengan awekssssssssssssssssssss..... banyak "s" sebab ramai.. keskeskes
Back to top Go down
View user profile
arebunk
novice
novice


Posts : 86
Join date : 2009-02-25
Age : 32
Location : PenanG

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Apr 07, 2009 1:48 am

ohmlawx wrote:
arebunk wrote:
sowy aku kena keja mlm da aritu... Sleep

kerja ka pi tengok wayang dengan awekssssssssssssssssssss..... banyak "s" sebab ramai.. keskeskes
uih awek pon xdak lg camna nak ada 's' byk2....huhuhu
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Apr 07, 2009 2:59 am

aku nak pi aku nak pi.dah la arituh nyaris2 pi...tapi nak wat camna...takdak jodoh.
tunggu bulan 5 nnt. (kalo aku balik penang la)
teringin nak bersua muka dgn forumer2 kat sini.
hehehe...
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Apr 07, 2009 9:17 am

felixthecat wrote:
aku nak pi aku nak pi.dah la arituh nyaris2 pi...tapi nak wat camna...takdak jodoh.
tunggu bulan 5 nnt. (kalo aku balik penang la)
teringin nak bersua muka dgn forumer2 kat sini.
hehehe...

cepat sikit.. satgi tak sempat plak..
bulan 5 ni gak aku kena kemas barang balik pahang..
kilang aku dah tak perlukan aku kat sini.. huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Apr 07, 2009 9:24 pm

teodolit wrote:
felixthecat wrote:
aku nak pi aku nak pi.dah la arituh nyaris2 pi...tapi nak wat camna...takdak jodoh.
tunggu bulan 5 nnt. (kalo aku balik penang la)
teringin nak bersua muka dgn forumer2 kat sini.
hehehe...

cepat sikit.. satgi tak sempat plak..
bulan 5 ni gak aku kena kemas barang balik pahang..
kilang aku dah tak perlukan aku kat sini.. huhu..
o.balik pahang.takpa.aku ada lagi 2 tahun kat sini.
boleh kita panjat genting pastu main outdoor sampai lebam.haha
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Apr 08, 2009 2:16 am

minggu ni jom fnf lol!
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Apr 08, 2009 8:13 am

spark87 wrote:
minggu ni jom fnf lol!
wah,daku keja malam beb..
wat la tts ke?aktiviti malam minggu ke..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Apr 08, 2009 8:30 am

hehehe ang selalu mis fnf teo...takpelah lainkali..

ok off topik jap..harap2 peserta yg akan p ganu nanti hadir pada tts or fnf yg tekahir b4 p...

kalu katakan ujan or apa2.. kita cari jgk tarikh yg sesuai..

pasal banyak benda nak bincang..

and lebih baik buat offline dari online dalam persediaan nih...

ps-aku still taktau shell mana yg dato lanzo khabaq..

rasanya kalu aku tak sempat tau sebelum p nih..baik buat kat petronas jpj je lah...

ke macamana?(tak pandai jalan d seberang,kna2 kalu nak kna ada sana kul 6 pagi)
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Wed Apr 08, 2009 4:14 pm

bro b16a..
shell tu tak jauh dari petronas..
kat bawah ni aku bagi peta dia..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Apr 09, 2009 12:30 am

b16a wrote:
hehehe ang selalu mis fnf teo...takpelah lainkali..

ok off topik jap..harap2 peserta yg akan p ganu nanti hadir pada tts or fnf yg tekahir b4 p...

kalu katakan ujan or apa2.. kita cari jgk tarikh yg sesuai..

pasal banyak benda nak bincang..

and lebih baik buat offline dari online dalam persediaan nih...

ps-aku still taktau shell mana yg dato lanzo khabaq..

rasanya kalu aku tak sempat tau sebelum p nih..baik buat kat petronas jpj je lah...

ke macamana?(tak pandai jalan d seberang,kna2 kalu nak kna ada sana kul 6 pagi)
so kita nak ttapkan bila FNF tu...jumaat 10/4/2009 ni atau 17/4/2009 ni?

haa...btuilah maps yg teo bg tu...shell dkt to'kandu tmpt aku kerja lani...hehehe.
bukan xbolh kmpul dkt petronas JPJ tp problem sikit psal pg2 TONTO dok lepak kat situ tunggu kereta JPJ keluaq so mls nak snggut dgn diorng lg pon kwasan agk kcik dkt situ kecuali yg bertntng dgn dia tu mmg luas...xpa,hg mai trun sbrng skali nnt aku tnjuk...
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Apr 09, 2009 2:35 am

wahhh jelas dah...tq teo..rasa cam senang je nak cari tu...

lan..10hb aku bz..mmg taleh elak...17 plak aku ada kerja kat bukit merah..maksud aku antara 20 ke ujung bulan april ni...tarikh yg dekat2 nak p...(nanti kita pilih lah..tak semesti hari jumaat)

bd way..aku mgkin p kedai sparepart blakang pasar tu jumat ni pagi..nak tukar tayar...ang buleh tulung diskaun rega tak.. lol!
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Apr 09, 2009 8:40 pm

b16a wrote:
wahhh jelas dah...tq teo..rasa cam senang je nak cari tu...

lan..10hb aku bz..mmg taleh elak...17 plak aku ada kerja kat bukit merah..maksud aku antara 20 ke ujung bulan april ni...tarikh yg dekat2 nak p...(nanti kita pilih lah..tak semesti hari jumaat)

bd way..aku mgkin p kedai sparepart blakang pasar tu jumat ni pagi..nak tukar tayar...ang buleh tulung diskaun rega tak.. lol!
orait...hope dpt tntukan tarikh TTS sbb xlma dh ni nk ride ganu prbncngan pulak xberapa byk kita buat....
hope bolh update nma sapa2 yg nak pi...letakkan dkt sni nnt mod msukkan dlm list.

esok hg nk pi ka?.
aku Insyallah xdk apa2 esk tp xtau nk kta lg tkut ada program lain pulak nnt...halo aku no apa2 hal...tyar ssh skit nk nego...

masa berkumpul 6am wajib ada sna dh pastu wktu bertolak dlm 6.15am mcm mna bro?.
Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 10, 2009 6:04 am

wajib p mana?
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 10, 2009 8:29 am

wajib p solat kalau dah masuk waktu pinky weh...hehehe

ok lan ..aku setuju...sapa yg terlambat kna jumpa kat cekpoint yg seterusnya lah...kat caltex baling.. macam dalam gambar atau nanti kita bincang lain...

mmg kita takkan tinggal kawan dalam trip nih...
tapi untuk permulaan..sapa lambat..mmg kna cach up lah...bukan apa..btolak lambat panas ooo...
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sat Apr 11, 2009 1:02 am

b16a wrote:
wajib p solat kalau dah masuk waktu pinky weh...hehehe

ok lan ..aku setuju...sapa yg terlambat kna jumpa kat cekpoint yg seterusnya lah...kat caltex baling.. macam dalam gambar atau nanti kita bincang lain...

mmg kita takkan tinggal kawan dalam trip nih...
tapi untuk permulaan..sapa lambat..mmg kna cach up lah...bukan apa..btolak lambat panas ooo...
okies...so paling lewat dalam 6.15am sbb xbolh tolk lwat sal mathari naik kot tmur nnt silau mta...

apa2 pon nnt kta buat prbncngan lain okies... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Apr 16, 2009 1:08 pm

wah ride makin hampir...
slmt2 la smue ye...
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Apr 16, 2009 8:21 pm

orait thnks bro.. cheers

TTS - Ahad 19/4/2009 - 9.00PM - Nasi Kandar Khaleel Bukit Gambir (Belakang USM)
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Mon Apr 20, 2009 3:10 am

akhirnya dapat gak join FNF TTS..
thanks a lot to semua yg hadir..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
silver_rims
beginner
beginner


Posts : 5
Join date : 2009-03-31
Location : alor setar

PostSubject: Re: FNF & TTS   Mon Apr 20, 2009 10:31 am

thanks to all yg sudi terima kehadiran ku semalam.... cheers
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FNF & TTS   Today at 8:06 am

Back to top Go down
 
FNF & TTS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: TTS & FNF-
Jump to: