HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 FNF & TTS

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
arebunk
novice
novice


Posts : 86
Join date : 2009-02-25
Age : 32
Location : PenanG

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 24, 2009 8:01 am

b16a wrote:
arebunk wrote:
uih... tahniah2 pd yg nak mndirikn masjid tuh... siapakah gerangan hamba yg bertuah tuh... cheers

erkk...bukan ang ke? hehehehe flower
oit aku lak.. hahaha aku bg can la kat kawan kita yg sorang nih dulu...
kang langkah bendul lak... klu langkah seribu xpa la hahaha....

lapaq kopok lekor ngan losong dah nih....
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 24, 2009 5:05 pm

hehehehe 1 may tak lama dah..boleh makan kopok puas2
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 24, 2009 10:28 pm

aku lapar nasi mnyak..hahahaha
Back to top Go down
View user profile
chadmus_ska
beginner
beginner


Posts : 7
Join date : 2009-02-22
Age : 30
Location : kulim/langkawi/penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 27, 2009 12:06 pm

ada fnf tak ari ni?
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Mar 27, 2009 9:40 pm

harini takda..minggu depan
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Mon Mar 30, 2009 4:47 pm

jumaat ni wat kat penang atau kat seberang?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 2:07 am

ikut korang la..aku mana2 pon boleh...
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 2:21 am

salam,

kat mana tempat2 yang best?? kalau buat kat astaka Seagate macam best ja.. dapat gak hirup udara segar laut sambil hisap shisha.. hahaha..
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 3:04 am

best gak tu..lama x kena shisha....wahahaha
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 3:38 am

tu la..

dah lama aku pun xkena shisha ni.. hahaha.. ntah boleh sedut or x lagi ni..
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 3:50 am

ohmlawx wrote:
tu la..

dah lama aku pun xkena shisha ni.. hahaha.. ntah boleh sedut or x lagi ni..

pakat jadi naga la hangpa ni..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 5:12 am

sapa stuju kita lepak kat seagate smbil kena shisha angkat tangan cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
silver_rims
beginner
beginner


Posts : 5
Join date : 2009-03-31
Location : alor setar

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 1:02 pm

korang dah wat bayak kali ker???
aku yg bru terdetik nk join bleh lg ker? scratch
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 2:51 pm

join je silver...lg ramai lg bagus...


aku angkat tangan dah ni arebunk..hehehe besh gak shisha..
eh bukan korang nak p n sembilan awal bulan 4 kan?


pasal tts ni sekadar pendapat aku lah...
dulu kita buat bergilir seberang n pulau...tapi sekarang ni tak buat kat seberang pasal penyertaan dari seberang sikit...n kdg2 takda langsung...so aku rasa kita liskan dulu sapa nak p...pastu decide tempat?

kita bukan ikut majoriti...kita ikut giliran basekan penyertaan..

contoh...kalu ada 10 org p...hanya 2 je dari seberang yg lain dari pulau..apa kata wat kat pulau?
tapi kalu ada 10 org p...ada 3(paling kurang) dari seberang...baru kita buat kat seberang...tu pun ikut turn bergilir?

amacam?
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 3:55 pm

b16a wrote:
join je silver...lg ramai lg bagus...


aku angkat tangan dah ni arebunk..hehehe besh gak shisha..
eh bukan korang nak p n sembilan awal bulan 4 kan?


pasal tts ni sekadar pendapat aku lah...
dulu kita buat bergilir seberang n pulau...tapi sekarang ni tak buat kat seberang pasal penyertaan dari seberang sikit...n kdg2 takda langsung...so aku rasa kita liskan dulu sapa nak p...pastu decide tempat?

kita bukan ikut majoriti...kita ikut giliran basekan penyertaan..

contoh...kalu ada 10 org p...hanya 2 je dari seberang yg lain dari pulau..apa kata wat kat pulau?
tapi kalu ada 10 org p...ada 3(paling kurang) dari seberang...baru kita buat kat seberang...tu pun ikut turn bergilir?

amacam?

setuju... cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: FNF & TTS   Tue Mar 31, 2009 7:12 pm

aku lagi stuju... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Apr 02, 2009 8:24 pm

aku no problem...tp lwat skitlah sbb moto xkuat... lol!
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Thu Apr 02, 2009 9:38 pm

so malam esok fnf kat mana?
seagate ke?
aku tak kisah nak wat kat mana pun sebab masih lagi dalam 1 negeri..
masalah utama aku faktor cuaca je..
dari semalam asal petang je hujan lebat sampai tengah malam..
ari ni pun hujan lagi..
esok tengok dulu la..kalau cuaca baik, insyaAllah aku datang..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 03, 2009 5:30 am

a'a..kat seagate..kul 9..spark kata boleh pekena shisha tuh..
tapi macam xdapat sambutan je..hari lak hujan..


Last edited by pinky on Sat Apr 04, 2009 11:59 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 03, 2009 6:00 am

kalau malam ni cuaca baik..
aku kompom datang..
bro b16a datang sekali tak?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
chadmus_ska
beginner
beginner


Posts : 7
Join date : 2009-02-22
Age : 30
Location : kulim/langkawi/penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 03, 2009 3:54 pm

pinky wrote:
a'a..kat seagate..kul 9..boleh saya pekena shisha tu skali x?
gurau jer Very Happy Very Happy Very Happy
bole je hehe
weh...mlm ni jumpa kat mana?
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 03, 2009 8:36 pm

aku demamlah pulak rini nset lingkup...ades...sori xdpt nk turn... Sad
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 03, 2009 8:54 pm

hujan lebat betul kat sini... aku rasa macam tak p je malam ni..

sebenarnya nak buat kat mana nih...

seagate ke usm?..

kalu aku join pun mngkin lewat
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: FNF & TTS   Fri Apr 03, 2009 9:31 pm

area seberang ni lagi la lebat start kul 6.30 ptg tadi..
tak boleh la aku nak pi malam ni..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
BGR87
apprentice
apprentice


Posts : 34
Join date : 2009-02-22
Age : 34

PostSubject: Re: FNF & TTS   Sat Apr 04, 2009 4:53 pm

aku tak pi minggu nie.. minggu depan bleh je.. aku keja pun balik da tgh malam...


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FNF & TTS   Today at 8:07 am

Back to top Go down
 
FNF & TTS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: TTS & FNF-
Jump to: