HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Selamat Datang...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Posts : 80
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang island of spammer

PostSubject: Selamat Datang...   Sat Feb 21, 2009 9:33 pm

Selamat datang kepada semua bikers... cheers

Harap semua dapat kenalkan diri masing2 dan disertakan sekali contact detail supaya senang berurusan di kemudian hari.

Perkara yang dah lepas biarlah berlalu tak perlu la kita sebut2 lagi pasal rumah lama atau kutuk2 depa.. Evil or Very Mad
enjoy la rumah baru kita ni..buat macam rumah sendiri...kita yang mencorakkan rumah kita Very Happy

Sekiranya nak bukak club, atau jenis motor atau area masing2, anda dibenarkan. cheers
cuma JANGAN kutuk2 club lain, atau jenis motor itu kutuk jenis motor ini..atau kutuk2 kawasan atau negeri orang tu.
tak baik kutuk2 ni.kalau boleh kita elakkan.tegur2 la mana yang salah..ok cheers


unsur2 18sx, serta politik TIDAK digalakkan dalam rumah kita ni.kita di sini sebagai satu family besar, kalau member2 kita ada problem, kita cuba bantu setakat yang kita mampu.

andai ada apa2 pertanyaan, boleh rujuk pada mod... Cool

Pihak admin mengharapkan feedback dari anda sepanjang masa untuk memperbaiki lagi dari masa ke semasa.

akhir kata.. enjoy berforum lol! lol! lol! lol!


Last edited by Admin on Mon Mar 23, 2009 2:09 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Mon Feb 23, 2009 2:14 pm

tq sebab bersusah payah tolong buka rumah ni...jom kita sama2 bg dia berjaya...hehehe

layout pun bagus...semua yg d kehendaki ada..peberetku(sembang kosong,ride,teknikal(baca je) n semestinya english zone)..

k ,sekarang masalah kita ialah nak meramaikan member..tp takpa pelan2 kayuh...

member2 yg masuk nanti akan ada mcm2 kepala...so akan ada yg cakap kasaq,tak sekepala n sebagainya...
so harap admin bersabar lah ngan kerenah semua tuh..jgn banned kuat sangat...hehehe...tp mmg banned tu perlu..

taun ni aku da kna 4 kali banned d 3 tempat berbeza...mmg kna mandi munga nih..

ok! ceria selalu! flower
Back to top Go down
View user profile
Hurricanemax
beginner
beginner


Posts : 1
Join date : 2009-02-23

PostSubject: tahniah!   Mon Feb 23, 2009 4:00 pm

lagi satu bike site! Bagas! bagus!

Tahniah kpd site owners!


Rase nak pi utara lah nie...ramai kawan jugak!

hMx-blur-sotong-biker
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Mon Feb 23, 2009 4:36 pm

pakat mai sini,

bikers utara menanti,

keskeskes..

welcome welcome...

wah bro b16a dah mai.. keskeskes.. nak blajaq petua petui ni..
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 80
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang island of spammer

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Wed Feb 25, 2009 4:33 am

Hurricanemax wrote:
lagi satu bike site! Bagas! bagus!

Tahniah kpd site owners!


Rase nak pi utara lah nie...ramai kawan jugak!

hMx-blur-sotong-biker

thanks bro...kalau nak datang area utara inform la..boleh kami sambut kedatangan bro dan bikers yang lain.
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net
racingzonne
expert
expert


Posts : 142
Join date : 2009-02-22
Age : 31

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Wed Feb 25, 2009 12:24 pm

btul tu.. kita kat sini adik beradik... ape ada hal Very Happy
Back to top Go down
View user profile
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Wed Feb 25, 2009 2:31 pm

betol betol betol
Back to top Go down
View user profile
spark87
legend
legend


Posts : 340
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : pulau mutiara

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Thu Feb 26, 2009 6:57 am

budakperlis wrote:
betol betol betol

ape yang betoi nya budakperlis oi


Back to top Go down
View user profile
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Thu Feb 26, 2009 7:07 am

spark87 wrote:
budakperlis wrote:
betol betol betol

ape yang betoi nya budakperlis oi



oooo ang tembak aku guna mesingan noooooooo

sat panggil abg



p/s:
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 80
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang island of spammer

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Thu Feb 26, 2009 7:09 am

budakperlis wrote:
spark87 wrote:
budakperlis wrote:
betol betol betol

ape yang betoi nya budakperlis oi



oooo ang tembak aku guna mesingan noooooooo

sat panggil abg



p/s:






Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net
budakperlis
legend
legend


Posts : 209
Join date : 2009-02-23
Location : Lagend Sq[u]ad Spam Penang

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Thu Feb 26, 2009 7:12 am

Admin wrote:








Back to top Go down
View user profile
pinky
novice
novice


Posts : 102
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Fri Apr 10, 2009 5:46 am

...block..block...
lesen2 mai..
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net/forum.htm
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Thu Apr 16, 2009 1:04 pm

b16a wrote:
tq sebab bersusah payah tolong buka rumah ni...jom kita sama2 bg dia berjaya...hehehe

layout pun bagus...semua yg d kehendaki ada..peberetku(sembang kosong,ride,teknikal(baca je) n semestinya english zone)..

k ,sekarang masalah kita ialah nak meramaikan member..tp takpa pelan2 kayuh...

member2 yg masuk nanti akan ada mcm2 kepala...so akan ada yg cakap kasaq,tak sekepala n sebagainya...
so harap admin bersabar lah ngan kerenah semua tuh..jgn banned kuat sangat...hehehe...tp mmg banned tu perlu..

taun ni aku da kna 4 kali banned d 3 tempat berbeza...mmg kna mandi munga nih..

ok! ceria selalu! flower
4 kali kena ban? wow! adoi .record tuuuu
Back to top Go down
View user profile
adisha76
beginner
beginner


Posts : 17
Join date : 2009-06-06

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Sun Jun 14, 2009 1:26 am

awat takde org pun???? haa...jawab, kui3.....jangan marah naaa......... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Thu Feb 04, 2010 9:30 pm

oit.. dah bersawang nie... huhu
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: Selamat Datang...   Sun Aug 29, 2010 1:34 pm

mana sume orang utara ni.. meh pakat kemas umah ni..
raya nak dekat ni oii..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat Datang...   Today at 8:09 am

Back to top Go down
 
Selamat Datang...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» AKAN DATANG: Weekend Night Golf during Formula 1 Weekend
» Akan Datang - A new putter fitting location
» Selemat Hari Raya
» Akan Datang :: Range @ Punggol
» Wild Boar invasion of Kranji

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Admin Site :: Pengumuman-
Jump to: