HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 report ride ke terengganu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Mar 24, 2009 4:50 pm

aku pun bukan utara...terengganu utara tu yelah..hehehe

k, ride ni aku taktau nak update apa...dah ada list yg nak pi..n ada yg dah verbaly cakap nak p ngan aku just depa tanak isi nama kat sini lg atas sebab2 tertentu...

ride coast to coast mountain cornering..

ride tasek n laut(bandeng,kenyir)

ride kropok n strawberry..(ganu n cameron)

ride 1st n paling jauh untuk nsb nih..

lebih kurang 1000km

3 ari 2 malam...malam pertama besut...malam ke 2 cameron..

ride yg lebih pada ride dari trip(stay lama 1 tempat)

study
Back to top Go down
View user profile
BGR87
apprentice
apprentice


Posts : 34
Join date : 2009-02-22
Age : 34

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Thu Apr 02, 2009 1:22 pm

salam semua. update ttg penginapan di cameron highlands. dapat le anthurium apartment. Rm 180 per apartment. muat sampai 15 orang. jadi kalau bleh tolong kompemkan sape2 nak ikut ride agar senang le saya nak ejas penginapan. kalau mahal sgt bgtau la ye.. minggu depan nak booking da nie..
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Thu Apr 02, 2009 2:42 pm

jom konpirm sekali lg sapa nak p nih...n yg setengah2(blum decide) blh lah buat keputusan sekarang kot?..

pasal nak collection...

n pasal nak tau kat besut ni nak tdo kat mana....

ni da masuk bulan 4....(tayar tak tukaq lagi,moto tak dapat 180kmj lagi...aissssshhhh manyak kirije manyak kirije) lol!
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Thu Apr 02, 2009 8:23 pm

esok aku tanya manager aku tengok cuti mcm mna...tp rsanya xdk masalah Insyallah bolh... cheers
Back to top Go down
View user profile
BGR87
apprentice
apprentice


Posts : 34
Join date : 2009-02-22
Age : 34

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Sat Apr 04, 2009 4:44 pm

Dato_Maharajalela_Lanzo89 wrote:
esok aku tanya manager aku tengok cuti mcm mna...tp rsanya xdk masalah Insyallah bolh... cheers

erk, awat kol tak dpat ye datuk??? outstation ke???



Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Apr 07, 2009 2:57 am

b16a wrote:
jom konpirm sekali lg sapa nak p nih...n yg setengah2(blum decide) blh lah buat keputusan sekarang kot?..

pasal nak collection...

n pasal nak tau kat besut ni nak tdo kat mana....

ni da masuk bulan 4....(tayar tak tukaq lagi,moto tak dapat 180kmj lagi...aissssshhhh manyak kirije manyak kirije) lol!
dlm mbc si jerren dpt kat forum mana tah kata champion moto relau boleh bikin shogun kasik boleh saing lc.
biaq betui...rm150 da boleh dpt lagu tu.
setau aku champion tu juai moto ja banyak.tak nampak plak bikin2 or btukang2 moto.
musykil2
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Apr 07, 2009 8:45 am

[quote="felixthecat"]
b16a wrote:
jom konpirm sekali lg sapa nak p nih...n yg setengah2(blum decide) blh lah buat keputusan sekarang kot?..

pasal nak collection...

n pasal nak tau kat besut ni nak tdo kat mana....

Question jerren dpt kat forum mana tah kata champion moto relau boleh bikin shogun kasik boleh saing lc.
biaq betui...rm150 da boleh dpt lagu tu.
setau aku champion tu juai moto ja banyak.tak nampak plak bikin2 or btukang2 moto.
musykil2

hmmmm? bukan taknak percaya...tapi susah nak percaya..hehehe murahnya...? dekat plak tu dgn rumah...pemilik sogun semalasia yg join forum moto setakat yg aku tau sampai 7/4/09 ni takda lagi kot yg buleh saing lc..(at least depan mata aku baca text depan pc n depan mata aku atas jalanraya)..

tapi kalu btoi baguih lah...sebab shogun ni mmg kuat kat indon...dapat factory setting dia yg asal pun jadilah..

b d way...berita ni dari owner yg dah berpuas ati atau tokey kedai yg mempromosi?
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Apr 07, 2009 8:50 am

ada member tempat kerja aku ni nak ikut...tapi dia nak naik berdua...alahai...guna lc...sekarang tengah nasihat dia bawak sebiji sorang..bukan apa..bahaya la aku rasa..

tapi kalu dia berkeras gak camne ek? kira kita bagi je lah...ok tak kengkawan?

bd way...bulan ni aku mmg kesuntukan duit sangat..cadang nak tukar tayar...tapi rasanya cam tak dapat...so kalu aku pakai tayar tiub nih...korang ada tool tak untuk buka n pasang? tiub spare aku buleh bli..
Back to top Go down
View user profile
teodolit
legend
legend


Posts : 222
Join date : 2009-03-03
Age : 34
Location : pahang - penang

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Apr 07, 2009 9:08 am

b16a wrote:

hmmmm? bukan taknak percaya...tapi susah nak percaya..hehehe murahnya...? dekat plak tu dgn rumah...pemilik sogun semalasia yg join forum moto setakat yg aku tau sampai 7/4/09 ni takda lagi kot yg buleh saing lc..(at least depan mata aku baca text depan pc n depan mata aku atas jalanraya)..

tapi kalu btoi baguih lah...sebab shogun ni mmg kuat kat indon...dapat factory setting dia yg asal pun jadilah..

b d way...berita ni dari owner yg dah berpuas ati atau tokey kedai yg mempromosi?

pekata try survey kat kedai ni..mungkin betul gak sebab bro dulu penah posting kat mbc kata jumpa shogun putih owner china yg bawak berdesup..

bro, kalau takleh tukar sepasang just tukar tayar belakang je la..
beban suma tumpu kat tayar belakang..risiko tayar depan pancit jarang berlaku..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ishak_sarani
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Apr 07, 2009 2:47 pm

btoi gak..tapi owner cina tu potong shogun aku..mngkin dia dah ada resepi..bunyi still senyap..masa tu aku dalam 110kmj...tapi dia potong cam sayur je..taktaulah kalu buleh berentap ngan lc yg p 160/170kmj(meter lc)..

mngkin dia wat kat kdai tu mana tau..
ari jumat ni akan ku serbey...

tq teo..ok gak...tukaq tayar blakang je..baru rm 80..jimat sikit..nak bli box n jaket pun nampaknya terbantut nih..
gara2 lcd tv n home teater...hehehehe
Back to top Go down
View user profile
felixthecat
expert
expert


Posts : 131
Join date : 2009-02-23
Location : Penang - KL -Bangi

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Apr 07, 2009 9:27 pm

time aku pi champion tu beria2 dia nak juai kat aku.
takdak pulak dia promote pasai menda tu.
tapi mgkin time tu issue shogun ni takdak lagi kot.
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Wed Apr 08, 2009 12:54 am

BGR87 wrote:
Dato_Maharajalela_Lanzo89 wrote:
esok aku tanya manager aku tengok cuti mcm mna...tp rsanya xdk masalah Insyallah bolh... cheers

erk, awat kol tak dpat ye datuk??? outstation ke???



nset rosak...lani bru elok...
orait..cuti aku sudah approve so aku mmg kmfem pi ride ni kalau xdk apa...tp jgn tinggai aku no dh moto xlaju...
utk yg pi bwk pmbnceng xpelah kita bg cant aku rsa.. cheers Sad
Back to top Go down
View user profile
silver_rims
beginner
beginner


Posts : 5
Join date : 2009-03-31
Location : alor setar

PostSubject: cadangan ride ke terengganu   Wed Apr 08, 2009 8:05 pm

salam bro rider semua...

aku ada sedikit soalan lar....

1) apa tujuan ride nie?
2) aku rasa mcm berminat, tp moto wave x aku stendet dan tak blah langsung...!! Crying or Very sad
3) brapa hari cadangan nya?
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Thu Apr 09, 2009 12:21 am

silver_rims wrote:
salam bro rider semua...

aku ada sedikit soalan lar....

1) apa tujuan ride nie?
2) aku rasa mcm berminat, tp moto wave x aku stendet dan tak blah langsung...!! Crying or Very sad
3) brapa hari cadangan nya?

no problem bolh tanya punya bro...
sya tlong jwap serba sdikit kalau slah admin tlong prbtulkan ek..

1)1st menguji kemampuan jentera,fizikal dan mental sebab ride ni meliputi jarak perjalanan yg jauh dan yg semestinya untuk kita melihat sendiri suasana,keindahan di negeri lain.2nd utk mengasah skill meleper sebab jalan yg kita akan lalui ni berliku2 so cadangan kami di sini adakan 2 group yg mana 1st group mmg high speed meleper dan 2nd group ni kira bwak rilex2 ja.bila smpai check point kita akn regroup blik mcm biasa so yg mna slow pon jgn rsau xkan kna tnggal
cheers

2)dont worry bro...di mana ada kemahuan di situ kna ada kesungguhan..
mmber sya akan follow naik motor cepai stndard kilang jer nnt... lol!

3)cadangan dan telah dipersetujui 3hari 2 malam.1,2 dan 3 Mei 2009.masa berkumpulan dan tempat brkumpul kmi akan bncng dlm FNF nnt sebb tarikh pon makin dekat...
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Thu Apr 09, 2009 2:29 am

Dato_Maharajalela_Lanzo89 wrote:
silver_rims wrote:
salam bro rider semua...

aku ada sedikit soalan lar....

1) apa tujuan ride nie?
2) aku rasa mcm berminat, tp moto wave x aku stendet dan tak blah langsung...!! Crying or Very sad
3) brapa hari cadangan nya?

no problem bolh tanya punya bro...
sya tlong jwap serba sdikit kalau slah admin tlong prbtulkan ek..

1)1st menguji kemampuan jentera,fizikal dan mental sebab ride ni meliputi jarak perjalanan yg jauh dan yg semestinya untuk kita melihat sendiri suasana,keindahan di negeri lain.2nd utk mengasah skill meleper sebab jalan yg kita akan lalui ni berliku2 so cadangan kami di sini adakan 2 group yg mana 1st group mmg high speed meleper dan 2nd group ni kira bwak rilex2 ja.bila smpai check point kita akn regroup blik mcm biasa so yg mna slow pon jgn rsau xkan kna tnggal
cheers

jawapan yg baguih dari dato..hehehe

aku nak tambah lagi...mmg ni ride sulung untuk nsb ni...so sekali2 nak melancong dgn kawan2 n jelajah tempat orang..
lagipun mmg hobi ride jauh2
2)dont worry bro...di mana ada kemahuan di situ kna ada kesungguhan..
mmber sya akan follow naik motor cepai stndard kilang jer nnt... lol!

3)cadangan dan telah dipersetujui 3hari 2 malam.1,2 dan 3 Mei 2009.masa berkumpulan dan tempat brkumpul kmi akan bncng dlm FNF nnt sebb tarikh pon makin dekat...
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Mon Apr 13, 2009 12:00 am

mai...mai...kona mai kita join ride ganu - cameron ni....ajak ler mmber2 join sekali... lol!

Dekat Besut Isyallah kita akan tidoq dekat rumah Bro B16A dan dekat Cameron Highland mungkin kita akan sewa apartment yang muz bagitau tu...
Apa2 pon semuanya akan dibincang dalam TTS yang akan diadakan sebelum ride ini...
Untuk TTS,nanti aku buat pengumuman tarikh dalam ni dan send msg dekat sapa yang ikut ride nanti so harap yg mna ikut ride ni dapat turun TTS haritu untuk perbincangan...
Tarikh TTS yg di cadangkan Isnin 20/4/2009.

upadate berkenaan Ride:

Penang-Besut-Gua Musang-Cameron Highland-Simpang Pulai-Penang

Ride Penang-Besut-Gua Musang-Cameron Highland ni akan bermula di persimpangan Highway BKE To' Kandu,selepas itu kita akan menyusuri Jalan Gerik - Pasir Putih yang menyajikan 1001 'coner' untuk 'diratah'...
Dalam perjalanan,kita akan berhenti rehat sebentar di Tasik Banding untuk menghirup udara segar disana dan selepas itu meneruskan perjalanan ke Besut...

Kita akan bermalam selama satu malam di Besut kemudian keesokan harinya kita akan bertolak ke Cameron Highland melalui Jalan Gua Musang - Kampung Raja...
Jalan ni jugak menyajikan selekoh-selekoh yang 'mengiurkan' tapi untuk melalui jalan ni setiap motor 'wajib' bawak petrol 'spare' paling kurang 2.5liter sebab mengikut kata bro Firenza,jalan ni tiada stesen minyak so 'sendiri mau ingatlah...
Dari Simpang Kampung Raja ker Brinchang,tak salah saya lebih kurang 15-18KM sahaja so alang-alang dah balik ikut Jalan Gua Musang eloklah kita singgah sebentar memetik Strawberi di Cameron Highland...
Bermalam di Cameron Highland satu malam dan keesokan harinya mungkin pada sebelah petang dalam lingkungan 4-5PM kita akan bertolak semula ke Penang melalui Jalan Simpang Pulai 'syurga' bagi kaki meleper...

Dari Simpang Pulai kita akan ambik Lebuh Raya Utara-Selatan untuk pulang ke destinasi masing-masing...
Ride kali ni adalah untuk menguji ketahanan mental dan fizikal 'raider' so aktiviti adalah terhad sebab masa yang ada kita kena rancang seteliti mungkin untuk satu perjalanan yang jauh...
So amacam,ada 'brannn' nak ikut ride ni tak...



Ride : Penang-Besut-Gua Musang-Cameron Highland-Simpang Pulai-Penang

Tarikh : 1,2 dan 3 Mei 2009

Masa : 6.00AM berkumpul / 6.15AM bertolak (cadangan)

Tempat Berkumpul : Shell To'Kandu,Permatang Pauh (cadangan)

Angaran Bajet Seorang :

Minyak = Rm60 - 80 (ikut jenis motor)
Penginapan = Rm70 (bergantung pada kuantiti peserta/Besut - Cameron Highland)
Makan = Rm50 - 70
'Shoping' = Rm70 - 100

Jumlah : Rm250 - 320 (bajet lagi 'cekang' lagi baguih...





Senarai nama yg komfem ikut setakat ni:

1.Dato_Maharajalela_Lanzo89 - Yamaha RXZ
2.Zaidin (member Lanzo89) - EX5
3.B16A - Suzuki Shogun
4.Bazri (member B16A) -Yamaha 135LC
5.Arebunk - Suzuki FX125
6.BGR87 -Suzuki FX125
7.Spark87 - Suzuki FX125
8.Firenza - Ninja 250 (follow dari Besut ke Cameron)
9.
10.


Last edited by Dato_Maharajalela_Lanzo89 on Thu Apr 23, 2009 8:01 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Wed Apr 15, 2009 12:57 am

-update-

TTS bincang tentang Ride Ganu ni akan diadakan pada hari Ahad 19/4/2009 jam 9.00PM.Tempat TTS maciam biasa,Nasi Kandar Khaleel Bukit Gambir (Belakang USM).
So harap yg mana join ride ni semua boleh mai and yang mana tak join ride pon dialu-alukan mai bagi meriah lagi lol!

Insyallah TTS kali ni akan bincang tentang aktiviti,check point dalam perjalanan,tools,masa dll.
Back to top Go down
View user profile
sky_kids
beginner
beginner


Posts : 16
Join date : 2009-02-22

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Fri Apr 17, 2009 5:52 pm

tak dapat join..
motor adik angkat dah angkat..

tak kan nak jogging sana?
Back to top Go down
View user profile
ohmlawx
moderators
moderators


Posts : 266
Join date : 2009-02-21
Age : 30

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Fri Apr 17, 2009 10:19 pm

sky_kids wrote:
tak dapat join..
motor adik angkat dah angkat..

tak kan nak jogging sana?

ok apa.. dapat exercise.. hahaha
Back to top Go down
View user profile
sky_kids
beginner
beginner


Posts : 16
Join date : 2009-02-22

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Sat Apr 18, 2009 6:57 pm

ahad ni siapa yg pergi meeting
nak join gak
buat kacau je
boring niii
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Sun Apr 19, 2009 1:55 am

sky_kids wrote:
ahad ni siapa yg pergi meeting
nak join gak
buat kacau je
boring niii
mai jer join bro...leh tabuq idea skit kat kmi nnt... cheers
Back to top Go down
View user profile
b16a
expert
expert


Posts : 134
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Mon Apr 20, 2009 3:01 pm

apakata kita listkan barang2 tools atau apa2 yg kita bawak n liskan..mana tau tak cukup..nak p dekat dah ni..

ok aku start dulu..

b16a=tak bawak apa2..
bazri=mungkin bawak pump
lanzo=bawak minyak spare banyak dalam tank rxz ... lol!

hehehe..yg benda buka tayar,cacing semua tu bgtau jgk k..aku buta tools..kalu berat kita sama2 share bawaklah... n jgan lupa first aid kit..
Back to top Go down
View user profile
Dato_Maharajalela_Lanzo89
moderators
moderators


Posts : 81
Join date : 2009-02-24

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Mon Apr 20, 2009 8:54 pm

orait...maciam dah bincang semlam...semua setuju 6.00AM kena ada di Shell To'Kandu & pukul 6.15AM kita akan terus bertolak...
dalam perjalanan kita akan singgah sekejap isi minyak full tank di Shell Restoran Jenjantas BKE kemudian berhenti sekejap di susur keluar Lunas untuk ambik member B16A...

Check Point wajib kita :

-Tasik Banding
-Pucak Himalaya

dan yang lain2 macam dibincangkan semalam and kita akan repeat balik nnt...
so minyak hope boleh la bawak sorang sikit paling 'koman' 1.5L = Rm2.60...
kalau nak bawak yang 3L pon ok jugak tapi makan ruang sikit dan xboleh layan coner lol!

tools arebunk akan bawak serba sikit dan aku pon akan bawak serba sikit :

-impectoor (betul ka eja ni)
-set soket
-spana 8,10,12,13,14,15,17,19,24
-spana hidup
-playar tirus biasa
-pump
-'cacing'
-tempat cucuk cacing
-baju hujan
-
-
-
-


kot ada lagi tolong senarai sat nanti aku masukan...

and untuk safety diri sendiri kalau boleh pakai helmet yang agak selamat...
kalau nak pakai MS88 dengan Apollo pon boleh tapi jadi apa2 tanggung sendiri...
kalau ada knee pad,elbow pad or cordura,mesh jacket,glove tu bawaklah untuk keselamatan sendiri jugak...
yang nak pakai full face pon xpa lagi baguih...hehehe
dan aku mintak tolong dalam ride ni janganlah pakai selipar,please pakai kasut full...orait....

bincang2 semalam,bro B16A kata jalan sebelum sampai Tasik Banding cukup cun so dekat situ sapa nak free ride boleh la nnt kita regroup balik dekat Tasik Banding or kawasan mana2...
so atas highway BKE nnt kita tak akan ikut jalan moto sebab kurang selamat...kita akan 'bedai' jalan kereta jer nanti...hehehe.

atas highway BKE and sebelum sampai jalan 'cun' ker Banding aku akan jadi last man and selepas tu...ehem..ehem...keskeskes....

orait...kalau ada apa2 nanti aku bgtau lain ok...adios...

p/s:naya betui pakai tank besaq,kira orang nak sedut ja....keskeskes
Back to top Go down
View user profile
arebunk
novice
novice


Posts : 86
Join date : 2009-02-25
Age : 32
Location : PenanG

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Tue Apr 21, 2009 9:52 am

Dato_Maharajalela_Lanzo89 wrote:
orait...maciam dah bincang semlam...semua setuju 6.00AM kena ada di Shell To'Kandu & pukul 6.15AM kita akan terus bertolak...
dalam perjalanan kita akan singgah sekejap isi minyak full tank di Shell Restoran Jenjantas BKE kemudian berhenti sekejap di susur keluar Lunas untuk ambik member B16A...

Check Point wajib kita :

-Tasik Banding
-Pucak Himalaya

dan yang lain2 macam dibincangkan semalam and kita akan repeat balik nnt...
so minyak hope boleh la bawak sorang sikit paling 'koman' 1.5L = Rm2.60...
kalau nak bawak yang 3L pon ok jugak tapi makan ruang sikit dan xboleh layan coner lol!

tools arebunk akan bawak serba sikit dan aku pon akan bawak serba sikit :

[b]-impactor wrench
-set soket (10,11,12,13,14,17,19,21,22,23,27) klu moto hampa pakai soket selain dr saiz ni bleh la bwak sndiri....
-spana 8,10,12,13,14,15,17,19,24
-spana hidup
-playar tirus biasa
-pump
-'cacing'
-tempat cucuk cacing
-baju hujan
-pencungkil tayar
-diafram utk carb cv ja..
-myk itam spare

klu sapa2 ada tool lebih2 tu bleh la bwk sbb pun da skit2 ja scratch

kot ada lagi tolong senarai sat nanti aku masukan...

and untuk safety diri sendiri kalau boleh pakai helmet yang agak selamat...
kalau nak pakai MS88 dengan Apollo pon boleh tapi jadi apa2 tanggung sendiri...
kalau ada knee pad,elbow pad or cordura,mesh jacket,glove tu bawaklah untuk keselamatan sendiri jugak...
yang nak pakai full face pon xpa lagi baguih...hehehe
dan aku mintak tolong dalam ride ni janganlah pakai selipar,please pakai kasut full...orait....

bincang2 semalam,bro B16A kata jalan sebelum sampai Tasik Banding cukup cun so dekat situ sapa nak free ride boleh la nnt kita regroup balik dekat Tasik Banding or kawasan mana2...
so atas highway BKE nnt kita tak akan ikut jalan moto sebab kurang selamat...kita akan 'bedai' jalan kereta jer nanti...hehehe.

atas highway BKE and sebelum sampai jalan 'cun' ker Banding aku akan jadi last man and selepas tu...ehem..ehem...keskeskes....

orait...kalau ada apa2 nanti aku bgtau lain ok...adios...

p/s:naya betui pakai tank besaq,kira orang nak sedut ja....keskeskes
haha moto ngan tuan sama2 tank besaq
yg merah tu brg yg aku xdak... klu sapa2 ada bleh la bwk...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 80
Join date : 2009-02-21
Age : 29
Location : penang island of spammer

PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Wed Apr 22, 2009 4:40 am

ksian rxz jadi mangsa keadaan.. lol!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://northsidebikers.forumotions.net
Sponsored content




PostSubject: Re: report ride ke terengganu   Today at 8:04 am

Back to top Go down
 
report ride ke terengganu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» **Ride Report** ETAR Do Brimstone Recreation!!!
» WABDR Report
» 2011 Snowy Ride + tasty extras
» Can you lower the ride height of a 1990 K100LT?
» 2012 Snowy Ride

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Aktiviti & Report-
Jump to: